Előfizetői tartalom

Megrohamozták Londont

Portfolio
2007. második negyedéve óta most először mutatott pozitív irányú fejlődést a londoni kereskedelmi ingatlan befektetési piac. 2009. második negyedévében összesen mintegy 1,433 milliárd font került befektetésre a London belvárosában található West End, City és Docklands alpiacokon, ami több mint 110 százalékkal meghaladja a 2009. első negyedév befektetéseinek mértékét, mely 679 millió font volt a Cushman & Wakefield (C&W) nemzetközi ingatlantanácsadó legfrissebb adatai szerint.

London belvárosának ingatlan befektetési piaca az elsők között állhat helyre Európában, amit az is igazol, hogy a történelmi magasságokba emelkedő hozamok ellenére fokozódik a külföldi befektetők érdeklődése. A Cushman & Wakefield legfrissebb jelentése alapján a beáramló tőke jelentős nyomást gyakorol a City of London alpiacon található prémium ingatlanok hozamára. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés