Előfizetői tartalom

2004-es rekord dőlt meg

Portfolio
2004 márciusa óta nem volt ilyen magas az irodapiaci kihasználatlansági ráta Budapesten, mint jelenleg. Az üres irodák aránya június végén elérte a 18%-ot - derül ki a Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fórumának (melynek tagjai: CB Richard Ellis, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, és Jones Lang LaSalle) 2009 második negyedévére vonatkozó irodapiaci jelentéséből.

2009 második negyedévében összesen 118.118 nm irodaterületet adtak bérbe, amely a tavaly utolsó negyedévet leszámítva az eddigi legmagasabb érték a budapesti piacon. Az irodák iránti kereslet 27%-át az előbérleti szerződések adták még építés alatt álló projektekben, míg 33%-át a már elkészült, üres területekre aláírt új szerződések tették ki. Ugyanakkor a bérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés