Előfizetői tartalom

Félnek a külföldiek Magyarországtól?

Portfolio
Hogyan látják a külföldiek Magyarország helyzetét? Mit hozhat a jövő hazánk és a régiónk ingatlanpiacai számára? Hogyan élte meg a válságot az Egyesült Királyság és Olaszország, mikor térhetnek ismét magukhoz ingatlanpiacaik? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Bob Barnettel, a GVA Worldwide vezetőjével, Gianluca Mazzival, a GVA Worldwide igazgatóságának tagjával, és Tilki Róberttel, a GVA Robertson Hungary ügyvezető igazgatójával.

Porfolio.hu: Önök két nagyon jelentős piacról érkeztek. Magyarországon elég erőteljesen érezzük a válság hatását, Önök milyen trendeket figyeltek meg hazájukban? Bob Barnett: A bankok korábban az expanzív hitelezési politikájuknak köszönhetően elősegítették a profit növekedést az ingatlanszektorban, a befektetéseket valamint a lakásfejlesztési projekteket. A hitelezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés