Előfizetői tartalom

Mikor támadnak fel poraikból a piacok?

Portfolio
A teljes kereskedelmi ingatlan szegmens fellendülésének időpontjáról eltérőek a vélemények, egyes országokban már 2009. végén beindulhat a piac stabilizációja, és 2010-ben már növekedés várható, mások csak 2011-re számolnak fellendüléssel. Egyelőre Európa szerte a bérlők költségcsökkentési törekvései határozzák meg az irodák piacát. A GVA 12 európai ország adataiból készült elemzéséből kiderül, hogy sok ingatlanfejlesztő elhalasztja projektjeit, de egyelőre nem vonulnak ki a piacokról, kivárásra játszanak.

Mindenhol nehéz az irodapiacon. A GVA Robertson Hungary tizenkét európai ország kereskedelmi ingatlan piacát vizsgálta meg a társirodák adatai alapján. A felmérésében magyar adatokon kívül osztrák, belga, ciprusi, dán, holland, olasz, lengyel, román, orosz, svájci, és angol adatok szerepelnek. Az eredmény alapján elmondható, hogy országonként eltérő képet láthatunk, azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés