Előfizetői tartalom

Az egyik legkevésbé ismert város Budapest - Van min javítani

Portfolio
Budapest egyike a legkevésbé ismert városoknak, de érdekes módon a városjellemzőket elismerik külföldön. Párizs áll a lista élén a városok globális rangsorában, megelőzve Sydney-t és Londont. Budapest a 38. helyet szerezte meg - derül ki a GfK Roper Public Affairs & Media, a GfK Custom Research North America egyik divíziója által végzett 2009-es Anholt-GfK Roper City Brands IndexSM (CBI) jelentésből, amely a fogyasztók 50 nagyvárosról kialakított felfogását és az azokról alkotott képét mutatja. Budapest a legjobb eredményt a fontosabb városjellemzők kategóriában érte el, az előkelő 28. helyen végzett.

Párizs áll az általános "városmárka" lista élén, amelyet Sydney, London, Róma és New York követnek. Budapest a 38. helyet foglalja el a városok rangsorában. A legkedvezőbben a lengyelek ítélték meg fővárosunkat, náluk a 13. helyen állunk - derül ki a GfK Roper Public Affairs & Media, a GfK Custom Research North America egyik divíziója által végzett 2009-es Anholt-GfK Roper...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés