Előfizetői tartalom

Ez már nem spagetti! - Jelentés az EIRE-ről

Portfolio
Csak a látogatók számában látszik a válság a milánói EIRE ingatlanos szakvásáron. A most zajló rangos ingatlanos kiállításon a tavalyihoz hasonló nagyságú felületet 36000 négyzetméteren jelent meg 350, főleg olasz kiállító. A hatalmas terület miatt a kritikus tömeg nem minden esetben jött össze - a szervezők 20 000 látogatót várnak - ugyanakkor a rendezvény színvonala a legendás Expo Realt idézi.

Bár a vásáron elsősorban olasz szót lehet hallani, számos nemzetközi kiállító is hozta standját és szakembereit. Az olaszok megadták a módját, hogy bizonyítsák Európának, az EIRE már nem csak egy spagetti vásár, hanem jogosan követel magának helyet a legrangosabb európai események sorában. Milánóban nagy volt a magyar jelenlét is, ráadásul a konkurens régiós országok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés