Előfizetői tartalom

Vizsgálják: Miért ilyen drága a Margit híd felújítása?

Portfolio
Nem régiben a Margit híd felújítására kiírt tenderbontásakor kiderült, hogy még a legalacsonyabb ajánlat adó is 8-9 milliárd forinttal többért vállalná el a munkálatok elvégzését, mint amennyi az eredeti elképzelésekben szerepelt. A pontos összeg egyelőre még nem ismert, jelenleg a városházán tart a vizsgálat annak kapcsán, hogy mitől kerül ennyivel többe a beruházás.

Egyelőre még nem lehet pontosan tudni, hogy mennyivel is kerülne többe a Margit híd felújítása az eredeti elképzelésekhez képest, egyes információk szerint 8-9 milliárd forinttal rúghat magasabb összegre a beruházás összköltsége, de szóba került már 7 milliárd forint is, míg Demszky Gábor nem nyilatkozik az összegről. Jelenleg a városházán azt vizsgálják, hogy hogyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés