Előfizetői tartalom

Luxus és csillogás az Andrássy úton - Június végén nyit az Armani

Portfolio
Június végén - Louis Vuitton, Cavalli és társaik után - újabb luxus márka nyitja meg üzletét az Andrássy úton: az első budapesti Armani-üzletet a volt ING-székház földszintjére álmodták meg. A világmárka 400 négyzetméteres budapesti üzlet különlegessége, hogy az üzletet Európában elsőként rendezik be az új Armani-design alapján. Ezzel a berendezéssel eddig csak a divatcég New York-i és hongkongi üzleteiben lehetett találkozni - mondta el a Napi Gazdaságnak Kedves Ferenc, a magyarországi Armani-érdekeltségeket üzemeltető Fashion&Caffé Kft. 70 százalékos tulajdonosa.

Kedves Ferenc elmondta, hogy az Armani hosszú távra tervez Budapesten - ezt mutatja az is, hogy a megkötött szerződés szerint a divatcég akkor is továbbviszi az üzletet, ha a hazai befektető partnerek számítása mégsem jönne be. A nyitást már a válságban tervezték, és az üzleti terveket is ehhez szabták. A beruházásra 1,4 millió eurót költöttek eddig, számításaik szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés