Előfizetői tartalom

Válságban az ingatlanpiac - Jelentés a Real Viennáról

Erős kontrasztot tapasztalhatott az, aki egy évvel ezelőtt és most is járt a Real Viennán. A régió legnagyobb ingatlanos vásárát kisebb felületen kevesebb kiállítót és számottevően alacsonyabb számú látogatót vonzott. A szektor válságban van, s ez a vásáron is látható volt. Ez azonban nem akadályozta meg a régió legtöbb országát, hogy a korábbinál ugyan kisebb, de látható standdal jelenjen meg a rangos nemzetközi eseményen. Budapest és Magyarország képviselete a tavalyi látszatstand után idén sem volt megfelelő.

Kevesebb kiállító, kevesebb látogató A tavalyinál lényegesen kisebb felületen került megrendezésre idén a Real Vienna. A tavalyi 320 kiállítóval szemben idén már csak 242 stand volt a vásáron, de igazából nem is a standok számában, hanem minőségükben volt erőteljes visszalépés. Kevesebb volt a grandiózus stand, tavalyi vagy minimál díszletek voltak körítésként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés