Előfizetői tartalom

Jó és rossz hírek - Rekordok a piacon

Portfolio
A pénzügyi válság és az ingatlanpiac gyengélkedése ellenére az irodapiaci kereslet jól alakult 2009 első negyedévében. Az első három hónapban megkötött szerződések között nagy súllyal szerepeltek az irodabérlet hosszabbítások és az előbérleti szerződések. Bár ebben az időszakban nem volt jelentős az átadott irodák összterülete, a DTZ rekord méretű átadást valószínűsít az idei évre legújabb Budapesti Irodapiaci Körképében.

2009 első negyedévében összesen 48 439 m2 irodaterület került átadásra, így az irodaállomány 2 150 000 m2-re nőtt. A DTZ 320 000 m2 iroda átadását jelzi előre idén év végére. A legtöbb terület, a teljes irodamennyiség 26%-a a Váci úton készül majd el, megerősítve ennek az alpiacnak a vezető szerepét. A Központi Üzleti Negyedben (CBD) ezzel szemben elhanyagolható lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés