Előfizetői tartalom

Mi lesz a MÁV ingatlanokkal?

Portfolio
13 ezer új parkoló helyet létesítene a MÁV az elővárosi vasútállomások közelében, de rendezné számos ingatlanának sorsát is. Egyelőre a pályaudvarok hasznosítása lassan halad, a legjobb helyzetben a józsefvárosi mondhatja magát. A korábban tervezett, de törlésre került Ingatlanalapba szánt irodák, lakóházak és egyéb ingatlanok pályázat útján értékesítésre kerülnek a tervek szerint - írja a Népszabadság.

A 420 milliárd forintnyi ingatlanvagyont kezelő MÁV 13 ezer gépkocsi számára alakítana ki parkolóhelyet. A társaság már kapott európai uniós támogatást az ingatlanfejlesztéseihez. A budapesti elővárosi vonalak mentén fekvő húsz állomás parkolóinak kiépítésére egymilliárd forintot nyert a Regionális Operatív Program (ROP) pályázatain. Ennek segítségével az állomások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés