Előfizetői tartalom

A román főváros bukta a legnagyobbat

Portfolio
A hotelek teljesítménye a kelet-közép-európai régió fővárosaiban 2008 nyara óta gyengélkedik. 2009 első negyedévében a szállodai foglaltság és az átlagos napi szobaár (ADR -average daily rate) tovább csökkent (Az adatok az STR Global és a TRI Hospitality Consulting elemzéséből származnak) - hangzott el a CB Richard Ellis Hotels regionális szállodapiaci tájékoztatóján.

A bécsi szállodai szobák foglaltsága az első negyedévben 12,6 százalékkal volt kisebb az egy évvel korábbi szintnél. A visszaeséshez jelentősen hozzájárult a bécsi repülőtér érkezési forgalmának a tavalyi év azonos időszakához viszonyított 14,8 százalékos csökkenése. Spanyolországból, az Egyesült Államokból és Olaszországból jóval kevesebben látogattak az osztrák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés