Előfizetői tartalom

Még mindig nem kell senkinek a MÁV-székház?

Portfolio
Meghosszabbította a MÁV Zrt. az Andrássy úti székházra kiírt pályázat beadási határidejét, így május 18. helyett június 17-ig lehet beadni az ajánlatot - közölte a MÁV Zrt. A vasúttársaság nemrégiben másodszor is meghirdette eladásra Andrássy úti székházát, amelyet a kiírás szerint nyilvános, kétfordulós pályázat keretében kívánnak értékesíteni - adta hírül az MTI.

A társaság korábbi tájékoztatása szerint a befolyó vételárat főként az infrastruktúrát érintő tervezett beruházások finanszírozására kívánják fordítani. Időközben a MÁV-csoport Andrássy úti székházában lévő részlegek megkezdték a költözést a közbeszerzésen kiválasztott bérelt épületbe, a Könyves Kálmán körút 54-60. szám alatti Parkway irodaházba.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés