Előfizetői tartalom

Véget ér az építőipar kálváriája? - Ma eldőlhet

Portfolio
"Biztos kéz" és gyorsítósáv - A parlament ma szavaz arról a négypárti határozati javaslatról, amely az építőipart sújtó recesszió kezeléséhez szükséges intézkedésekre tesz javaslatokat - a dokumentum az építőipar nehézségét a megrendelések visszaesésében, a finanszírozás beszűkülésében, a lánctartozás kiterjedtségében, valamint a feketemunkában látja.

Az MSZP, és a Fidesz 2-2, míg az SZDSZ, és az MDF 1-1 képviselője jegyzi azt az országgyűlési határozati javaslatot, amely a mai napon jut el a szavazásig, (a határozat teljes szövege a parlament honlapján olvasható). A határozati javaslat az építőipart szélesen értelmezi, beleértve az építőanyag-ipart, valamint az ingatlanfejlesztést is. Ezek legsúlyosabb nehézségeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés