Előfizetői tartalom

350 millióért tervezik újra a Margit hidat

Portfolio
A Főmterv'TT Zrt. vezette konzorcium tervezheti a budapesti Margit híd felújítását és a kapcsolódó közlekedési rendszer fejlesztését, és végezheti a tervezői művezetés feladatait - adta hírül az MTI a legutóbbi Közbeszerzési Értesítő közlése alapján. Az ajánlatkérő Budapest Főváros Önkormányzata nettó 395 millió forintra becsülte a tervezési díjat, a nyertes nettó 350 millió forintért vállalta a munkát.

A nyertes konzorcium tagjai: MSC Mérnöki Tervező és Tanácsadó Kft., CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt., Pont-TERV Mérnöki Tervező és Tanácsadó Zrt., és a konzorciumot vezető Főmterv'TT Zrt. Az ajánlatkérő Budapest Főváros Önkormányzata nettó 395 millió forintra becsülte a tervezési díjat, a nyertes nettó 350 millió forintért vállalta a munkát. A híd hossza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés