Előfizetői tartalom

Olvadozik a jég? - Ingatlantranzakció a belvárosban

Portfolio
Lezárták az első ingatlanbefektetési tranzakciót a budapesti ingatlanpiacon: eladásra került az Allianz Biztosító tulajdonát képező Paulay Ede utca 1. szám alatti irodaépület. A jelenleg üresen álló belvárosi ingatlant egy izraeli alapítvány vásárolta meg. A tranzakció a CB Richard Ellis nemzetközi ingatlan-tanácsadó közreműködésével zárult le.

Mint ismeretes, a befektetési ingatlanpiac már tavaly csaknem tetszhalott állapotba dermedt, a befektetési volumen a korábbi évek átlagának a töredékére zuhant le. Információink szerint egyetlen ingatlanbefektetési tranzakciót sem zártak le idén a budapesti piacon, így a fenti ügylet igazi örömhírnek számít. "Noha napjainkban az ingatlanbefektetési piac jelentősen lelassult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés