Előfizetői tartalom

Válság ide, válság oda...- Pörögnek az építkezések

Portfolio
Mérföldkőhöz érkezett a Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ első 27 ezer négyzetméteres raktára: a komlexum elérte szerkezetkész állapotát. A létesítmény beruházója a logisztikai központokat és üzleti parkokat fejlesztő és kezelő globális ingatlancsoport, a Goodman, a komplexum legnagyobb bérlője jelenleg a Rossmann Magyarország Kft. A létesítmény az első ütem az Üllő Airport Logisztikai Központban, amelyben összesen 155,000 négyzetméternyi fejlesztési terület áll rendelkezésre.

Az első ütemben épülő 2,780 négyzetméter irodával és közösségi terekkel kiegészülő 24,521 négyzetméteres raktárat a vezető német drogéria-lánc, a Rossmann magyarországi leányvállalata speciális üzleti és logisztikai igényeinek megfelelően alakítják ki. A Goodman Airport Logisztikai Központ Üllőn, a budapesti agglomeráció egyik leggyorsabban fejlődő kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés