Előfizetői tartalom

Csönd honol Budapesten - Tetszhalott piac

Portfolio
Az ország szempontjából igencsak eseménydús időszakon vagyunk túl, de Budapest irodapiacán 2009 első negyedévében sem pörögtek fel az események, sőt. Még alig köszöntöttük az új esztendőt: már el is repült három hónap, és itt állunk 2009 első negyedévének végén, amely új irodaházak átadása nélkül telt el, alapkőletételekre pedig pláne nem került sor: a budapesti irodapiac tetszhalott állapotban töltötte 2009 első negyedévét. Talán majd az év második felében... A REsource az első negyedévhez hasonlóan ismét elkészítette a budapesti irodaházak átadásaira és bérbeadottságára vonatkozó felmérését. Az eredmények láttán továbbra sincs ujjongásra okunk.

Elmaradt avatók. Az ország szempontjából igencsak eseménydús időszakon vagyunk túl, de az Budapest irodapiacán 2009 első negyedévében sem pörögtek fel az események, sőt. Erre a megállapításra juthatunk akkor is, ha történetesen nem nézzük az adott időszak irodaház-átadási adatait - a múltbeli gyakorlattal szemben ugyanis nagy a csönd a piacon, főként a fejlesztések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés