Előfizetői tartalom

A II. kerületnek nem kell a villamos

Portfolio
Nem ad szakhatósági hozzájárulást a 17-es villamos meghosszabbításához, az úgynevezett budai fonódó villamoshoz a II. kerület, mivel a jelenlegi terveket átgondolatlannak, kapkodva elkészítettnek tartja. Valamint véleményük szerint, ha a jelenlegi formájában valósulna meg a villamosvonal meghosszabbítása, akkor több ezer budai autós mindennapi közlekedése lehetetlenülne el - írja az Index.

A II. kerület nem adna szakhatósági engedélyt a 17-es villamos meghosszabbításához, ezért a kerület polgármestere meglepőnek tartja, hogy a fővárosi önkormányzat, a BKV és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség úgy akarja csütörtökön aláírni a projekt európai uniós támogatási szerződését, hogy még le sem zárultak az egyeztetések a kerület és Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés