Előfizetői tartalom

Csak egy jó döntés kell: hogyan spóroljanak sokat a vállalkozások?

Portfolio
A vállalkozások működési költségei közül általában a második, harmadik legnagyobb tétel az irodabérlet és a kapcsolódó költségek. Az irodát kereső cégek összes irodaköltségeit a bérleti díjon kívül számos más tényező, így az irodaterület mérete, hatékonysága, az üzemeltetési és egyéb fizetendő költségek befolyásolják. Hatékony irodakialakítással, az egy munkaállomásra jutó bérelt terület optimalizálásával jelentős összköltség csökkenés érhető el a GVA Robertson nemzetközi ingatlantanácsadó szerint.

Hatékonyabb iroda - kisebb költség. Az elmúlt évek erős irodakereslete, a tavalyi évben tovább növekedett, viszonylag stabil, 12-15 euró/nm/hó szint körül mozgó bérleti díjakon. 2009-ben azonban az irodaházak kihasználatlansági mutatójának növekedése várható. Nem valószínű, hogy a bérbeadók, a kínálati bérleti díjakat jelentős mértékben csökkentenék, - egy-két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés