Előfizetői tartalom

Tokió letaszította a trónról Londont

Portfolio
A hosszú távú gazdasági lassulástól való félelem, illetve a bérlői kereslet lanyhulásának hatására az irodabérleti költségek várhatóan világszerte csökkenni fognak 2009-ben. Megváltozott a legdrágább irodapiacok sorrendje is, a londoni West End, mely már 2001 óta vezette a listát visszacsúszott az ötödik helyre, a vezetést Tokió vette át - derül ki a DTZ a globális bérleti költségekről szóló legújabb elemzéséből.

Bár a pénzügyi válság által leginkább sújtott nagy észak-amerikai üzleti területek többségében az irodabérleti költségek csökkenni fognak 2009-ben, a régió sok más piaca stabil marad e tekintetben. Európában, Dél-Ázsiában és a csendes-óceáni térség egyes piacain viszont a küszöbön álló nagyméretű kínálatnövekedés lehetősége és - az egyre népszerűbb rugalmas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés