Előfizetői tartalom

A szituáció definisztikai szuggesztívája kulminált

Portfolio
"Különleges helyzetekhez különleges stratégiára van szükség, hiszen a szituáció definisztikai szuggesztívája olyannyira kulminált, hogy evidensen antagonisztikusnak mondható normál egzisztenciával" - foglalta össze egy mondatban angol humorral az Mike Smithing, a Colliers amerikai ügyvezetője a mostani gazdasági helyzetet.

Nem is volt rest, kiállt az utcára, s személyesen népszerűsíti az általuk kínált irodákat. A szakember szerint, hogy az ingatlanpiac helyzete lehet, hogy sokaknak ijesztő, de tele van lehetőséggel azok számára, akik készek másképp gondolkodni és cselekedni. Mint ismeretes arról az irodaházról van szó, amelyet Colliers alternatív stratégiával kezdett el értékesíteni. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés