Előfizetői tartalom

Megmaradhat-e Kelet-Európa "hajtómotor" szerepe?

Portfolio
A következő években Lengyelország és Románia tervez komolyabb hotelberuházásokat a régióban, bár a jelenlegi gazdasági válság még átírhatja a forgatókönyveket. A KPMG közép- és kelet-európai térség hotelfejlesztési trendjeit vizsgáló felméréséből kiderül, hogy bár az iparág régiónkban is megsínyli a válságot, a fejlesztési lehetőségek térségünkben továbbra is jelentősebbek, mint a jóval fejlettebb nyugat-európai államokban.

A gazdasági krízist megelőző erőteljes hotelépítési láz miatt a közgazdászok a közép- és kelet-európai régiót "az EU hajtómotorjának" nevezték. Mára a válság következtében változott a helyzet, de még mindig általános vélekedés a szakemberek körében, hogy a fejlesztési lehetőség a régióban továbbra is jelentősebb, mint a jóval fejlettebb nyugat-európai államokban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés