Előfizetői tartalom

Újabb multik jöhetnek Magyarországra-Ígéretes fejlemények Cannes-ban

Portfolio
A cannes-i MIPIM ingatlanos világkiállításon újabb három multinacionális cég fogalmazott meg határozott elképzeléseket arról, hogy Magyarországra költöztetné regionális központját. Ezek között szerepel a francia Alstom - amely egy körülbelül 160 munkahelyet teremtő központot alakítana ki a magyar fővárosban - a 3M, amely egy logisztikai központot telepítene Budapestre, valamint a Christian Dior, amely irodaközpontjának a volt Balettintézetet tenné meg. A fenti multik budapesti terjeszkedési szándéka egyelőre még csak a tervek szintjén létezik, azonban a cégek erősen vizsgálják a lehetőségeket. A cannes-i MIPIM ingatlanos világkiállításon a Budapest Business Region meghívására Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a világ 80 legjelentősebb vállalatának stratégiai döntéshozói előtt tartott előadást a Budapest és a főváros régiójában rejlő lehetőségekről a Budapest által szponzorált un. végfelhasználók ebédjén ("End Users Lunch").

A cannes-i MIPIM ingatlanos világkiállításon a Budapest Business Region, valamint Budapest Fővárosa és az ITDH által szervezett közös megjelenés a szereplők összefogásával idén kiemelt lehetőséghez juttatta a magyar fővárost. A budapesti fejlesztőket tömörítő Budapest Business Region meghívására Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a világ 80 legjelentősebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés