Előfizetői tartalom

Soha nem látott magyar jelenlét a világ legnagyobb ingatlan kiállításán - Tudósítás

Portfolio
A cannes-i MIPIM-en Budapest reprezentációja idén először a Budapest Business Region ingatlanpiaci klaszter keretében a főváros, az állam, és a fejlesztők széleskörű összefogásával valósult meg a szokásosnál háromszor akkor standon és - a számos extra megjelenéssel - összességében sokkal intenzívebb jelenléttel, mint a korábbi években bármikor. Az idei MIPIM-ről, az ingatlanpiac aktuális hangulatáról, a budapesti összefogásról Gulyás Kovács Gergellyel, a Budapest Business Region klaszter elnökével, és a DunaCity ügyvezető igazgatójával beszélgettünk - Villáminterjú Cannes-ból.

Portfolio.hu: Milyenek az első benyomásai az idei MIPIM-ről? Gulyás Kovács Gergely: Az idei MIPIM-en valóban jelentősen kevesebb a résztvevő a szokásosnál, de a döntéshozók továbbra is itt vannak. Tapasztalataim szerint az idei vásáron mindenki sokkal nyitottabb a személyes kommunikációra, mint eddig bármikor, - ma meghallgatjuk egymás véleményét és megpróbálunk egymásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés