Előfizetői tartalom

Sávoly helyett a Hungaroringen lesz a MotoGP?

Portfolio
Tényleg nincs minden rendben a MotoGP háza táján, annak ellenére, hogy a spanyol beruházó már hatmilliárd forintot költött a MotoGP-pálya előkészítésére, most a futam halasztását kérte a világgazdasági válság és a finanszírozás szervezésének lassúsága miatt, az új időpont szerint 2010 tavaszán kerülhetne csak megrendezésre a verseny - írja az Index.

A Share Capital sajtóközleményében az áll, hogy a MotoGP Magyar Nagydij szervezője kéri a Dornát és a FIM-et, hogy a Magyar Nagydíj időpontját megváltoztathassa, és azt 2009 szeptembere helyett 2010 tavaszán rendezhesse meg. A Balatonring Zrt. felvette a kapcsolatot a Dornával, a Dorna (a MotoGP szervezője és tulajdonosa) már hivatalosan is igényelte a FIM-től, a Nemzetközi Motorsport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés