Előfizetői tartalom

Budapesten a világ szeme - A világ legnagyobb ingatlanpiaci vásáráról jelentjük

Portfolio
A világ ingatlanpiaci szereplői - mint minden évben március elején - fél szemüket ismét a cannes-i riviérára szegezik: a világ elsőszámú ingatlanpiaci eseménye, a MIPIM minden évben abszolút referenciapontként és piaci indikátorként szolgál a szektor számára, s az idei MIPIM-en sincs ez másként . Az iparág szereplői számára talán még sosem volt ilyen fontos, hogy összegyűljenek, és a együtt keressék válaszokat az ingatlanpiacok felett lebegő hatalmas kérdőjelekre, illetve találjanak némi támpontot arra vonatkozóan, hogy merre mozdulnak el az ingatlanpiacok a még mindig rendkívül bizonytalan globális pénzpiaci és gazdasági környezetben. Az idei MIPIM sokaknak számára nehezen és kevésbé pozitívan indul, Budapest életében azonban mindenképpen emlékezetes és mérföldkőnek számító eseménynek ígérkezik. Az összes város közül ugyanis Budapest kiemelt szerepet kap, és idén először az állam, a főváros és a fejlesztők széleskörű összefogásával a korábbiaknál háromszor nagyobb standon, illetve exkluzív eseményeken jelenik meg. A MIPIM-ről jelentjük.

A cannes-i MIPIM kétségkívül a világ egyik vezető ingatlanos vására, mely az ingatlan világának kulcsszereplőit látja vendégül minden évben: befektetőket, fejlesztőket, végfelhasználókat, építészeket, szállodacsoportokat, politikai döntéshozókat és ingatlanos szövetségeket. A MIPIM mint minden évben, most is tökéletes piaci indikátorként szolgál az ingatlanszektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés