Előfizetői tartalom

Újabb botrány a hetedik kerületben

Portfolio
Hunvald György, a hetedik kerület polgármester megígérte, hogy az Akku (Alternatív Kulturális Közösségek Uniója) kibérelhet egy üresen álló trafóházat, valamint azt, hogy Erzsébetváros részt vállal a működtetés költségeinek biztosításában is. Szerződést azonban csak az elsőről született, a kerület pedig már nem támogatná a működést. A kulturális műhely így, az alig egy hónapja felújított kulturális centrum, eredeti romos állapotba történő visszaállítására kényszerülhet.

Eredeti formájában, azaz romos állapotban kéri vissza a hetedik kerületi önkormányzat azt a kulturális centrumot, amelyet az Akku kulturális műhely, Erzsébetváros írásos felhatalmazásának birtokában alig néhány hónapja újított fel. Az önkormányzat szerint ugyanis a szervezők nem írták alá a szerződést, ezért kényszerülnek arra, hogy távozásra kötelezzék őket. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés