Előfizetői tartalom

Itt az első akciós irodaház - Indul a lavina Budapesten!

Portfolio
Robbanásszerű változásokat indíthat be a Colliers International nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég akciója, melyben mindössze 9 eurós havi bérleti díjat hirdetett meg egy dél-budai irodaházban, amely nagyjából 2-3 euróval a piaci árszintnél alacsonyabb bérleti díjnak felel meg. Michael Smithing, a Colliers ügyvezető igazgatója a Világgazdaságnak tett nyilatkozata szerint ez lavinát indíthat el a budapesti irodapiacon, és a korábban prognosztizáltaknál előbb indulhat el az irodabérleti díjak kényszerű csökkentése.

Mint ismeretes, a budapesti irodapiac nagyon erős túlkínálattal küzd, a kihasználatlansági ráta elérte a 18%-ot, és a hatalmas mennyiségű új irodapiaci kínálat piacra érkezésével év végére elérheti a 30%-ot. Budapest jelenleg Európa egyik legolcsóbb iroda bérleti díjakkal rendelkező városa : egy átlagos budapesti "A"kategóriás irodaház bérleti díja 12 euró/hó /nm...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés