Előfizetői tartalom

Uniós forrásokból pörgetnék fel a turizmust a Dunántúlon

Portfolio
Az elmúlt napok döntéseinek köszönhetően magas kategóriájú szálláshelyek létesítésére valamint a meglévő szálláshelyek minőségi fejlesztésére kerülhet sor uniós forrásokból a Dunántúlon. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-dunántúli Operatív program "Szálláshelyfejlesztés" című pályázati kiírásában aláírták az első támogatási szerződéseket, a Közép-dunántúli Operatív Program keretében pedig több mint 2 milliárd forint uniós támogatással épülhetnek és újulhatnak meg a szálláshelyek.

A Dél-dunántúli Régióban 1,8 milliárd forint európai uniós támogatásból több szállodában is bővül a szolgáltatások köre, környezetbarát és akadálymentesített szálláshelyek jönnek létre, emellett egy, a konferencia-turizmus feltételeinek eleget tevő hotel is kialakításra kerül. Pécsett két beruházó írta alá szerződését, hogy 2010-re immár bővített kínálattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés