Előfizetői tartalom

Szeged belehúzott

Portfolio
Jelentős fejlesztések helyszíne lesz Szeged a jövőben, például az új fürdőkomplexum keretében, megépül Európa legnagyobb csúszdája, de a fejlesztések körét további beruházások is gazdagítják. Így iskolafelújítás, a belváros rehabilitációja, a tömegközlekedés fejlesztése, vagy az M43-as autópálya Szeged és Makó közötti szakasza - írja a Napi Gazdaság.

Szegednek a múlt évben a benyújtott és elfogadott önkormányzati pályázatok több mint 40 milliárd forint uniós pénzt hoztak, ami az önerővel együtt 52 milliárdot tesz ki. Ennek köszönhetően a városban számos fejlesztés indulhat el, köztük a kiemelt programnak minősített, 6 milliárd forintból megépülő újszegedi ligetfürdő helyén megvalósuló fürdőkomplexum. Ehhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés