Előfizetői tartalom

Hogyan spóroljunk milliókat gazdasági válságban? - Egyetlen jó döntés kell

Portfolio
Nem csoda, hogy 2009 elején aggódva tekintenek a jövőbe a magyarországi vállalkozások. A GDP várhatóan erőteljes csökkenése nem hagyja érintetlenül a bevételi és a profitoldalt sem: nem véletlen, hogy még a jól működő cégek tulajdonosai részéről is a költségstop a jellemző, sőt a minimális elvárás. Ezen a téren az ingatlanpiac rengeteg spórolási lehetőséget tartogat, egyetlen jó döntéssel sok millió forintot lehet megtakarítani.

Az összköltségen belül az irodabérlet a legtöbb cég életében nem számottevő tétel, így nem véletlen, ha csak három-ötévente egyszer kerül a vezérigazgató asztalára a kérdés. Pedig most, amikor minden megtakarított forint számít, érdemes áttekinteni a cég irodapolitikáját - nem biztos, hogy most a rutin nyerő. Olcsóbban, szebbet, jobbat Míg nyolc éve a cégvezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés