Előfizetői tartalom

Válság van: Végre összefogtunk - Budapesten a világ szeme

Portfolio
Még sosem volt ilyen kiélezett a városok versenye a világ vezető ingatlanos vásárán, a cannes-i MIPIM-en. Március 10 és 13-a közt Torontótól Moszkváig több tucat metropolisz győzködi majd a befektetőket a cannes-i Palais des Festivals kiállítócsarnokaiban, ahol is az összes város közül idén kiemelt szerepet kap Budapest-derül ki az évente mintegy 30 000 döntéshozót vonzó ingatlanos világkiállítás sajtóközleményeiből, s erről adott tájékoztatást február 23-án a fejlesztőket tömörítő Budapest Business Region klaszter (BBR), a Főváros és az ITDH Hungary közös sajtótájékoztatóján. Budapest standja idén először a főváros, az állam, és a fejlesztők széleskörű összefogásával valósul meg: a fejlesztőket a mintegy 20 tagot számláló Budapest Business Region klaszter, az államot pedig Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter képviseli idén a világ egyik legnagyobb ingatlanos vásárán. A főváros nevében Demszky Gábor főpolgármester és Ikvai-Szabó Imre, Budapest főpolgármester-helyettese vesz részt a vásáron.

Az idei MIPIM alkalmával tehát hosszú évek után először végre összefog a főváros, az állam és az ingatlanpiac képviselői, melynek eredményeképp a korábbi évekhez képest háromszor nagyobb területen, mintegy 150 négyzetméteren állít ki Budapest. Budapest standja idén az innovációt helyezi előtérbe, hangsúlyozva, hogy a magyar fővárosban épül az Európai Unió Innovációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés