Előfizetői tartalom

Óriás beruházás a Velencei-tónál - Királyok városa

Portfolio
Királyok városa épülhet fel a Velencei-tó északi partján, Sukorón. A hetven hektáros gigantikus létesítményt egy külföldi és magyar üzletemberekből álló befektetői csoport valósítaná meg több mint 400 milliárd forintból, s a területen, szállodák, éttermek, kaszinó, golfpálya, és szórakoztató központ épülne 2011-re. A dolog érdekessége, hogy a közvetlenül a parton található, korábban állami tulajdonban álló területhez ingatlancsere útján jutott hozzá a tulajdonos, gyümölcsöseiért cserébe - írja a Népszabadság.

2011-re hatalmas komplexum épülhet a Velencei-tó északi partján, Kings City néven ugyanis, másfél milliárd eurós, több mint 400 milliárd forintos beruházást tervez, egy magyar, izraeli, amerikai és német üzletemberekből álló befektetői csoport Sukorón. A részletek egyelőre még nem ismertek, ez március végére várható. Annyit azonban lehet tudni, hogy a hetvenhektáros területen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés