Előfizetői tartalom

Baj van Sávolyon: elmarad Talmácsi magyar futama?

Portfolio
Tavaly novemberben tették le a magyar gyorsaságimotoros-versenypálya alapkövét, az építkezés még nem kezdődött el. Az Index összeállítása szerint a csatorna gyakorlatilag elkészült, ideiglenes szennyvíztisztítót építenek hozzá, építési engedélyt utána lehet kérni. A pálya helye jelenleg egy magyar magánszemély tulajdona, övezeti besorolása szerint mezőgazdasági terület. Gyenesei sportminiszter szerint vélhetően nem lesz futam idén ősszel.

Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter a keddi kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten elmondta, vélhetően nem készül el a magyarországi Moto GP-pálya, így futamot sem lehet rajta rendezni, miután a spanyol fél bizonytalan a feltételek megteremtésében. Gyenesei kijelentette, a magyar fél határidőre teljesítette a feltételeket. Mind az állam, mind...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés