Előfizetői tartalom

Mégsincs pánik - Korán iszunk a medve bőrére?

Portfolio
Felemás évet zárt 2008-ban a budapesti irodapiac. Ami a bérbe adott irodaterületeket illeti, a gazdasági környezet drasztikus romlásának jelei egyelőre nem nyilvánvalóak: 2008-ban több mint 330,000 nm irodát adtak bérbe, amely rekordot volumennek számít, a kihasználatlansági ráta azonban az év utolsó felére így is öt éve nem látott szintekre, közel 17%-ra emelkedett.

Az utolsó negyedévben, a gazdasági lassulás ellenére bérbe adott rekord nagyságú 135,000 m2 irodaterületet nagyon komoly eredménynek számít. 2009-ben a vállalati központok összevonásának köszönhetően ez a tendencia tovább folytatódik - áll a Cushman & Wakefield legfrissebb kutatásában. Pados Gergely, a Cushman & Wakefield irodai üzletág vezetője az elmúlt év kiugró irodapiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés