Előfizetői tartalom

Mekkora a baj az irodapiacon? - Elmondták...

Portfolio
Mi várható az irodapiacon 2009-ben? Melyek lehetnek a sikeres projektek? A fejlesztők hogyan készülnek fel a kihívásokra, milyen stratégiával lehet sikeres a bérbeadás? Ezekre és hasonló kérdésekre kerestük a választ, Árendás Gergely, a WING vezérigazgató-helyettesének,és Andreas Lindelöf, a Skanska ügyvezető igazgatójának megkérdezésével.

Lassulás lesz, de azért talán akkora dráma nem. Árendás Gergely, WING vezérigazgató-helyettes, irodafejlesztések 2009-ben bár jelentős csökkenés után, de továbbra is nagy mennyiségű új bériroda-felület várja a piacra lépését, a válság, és az előbb említettek tükrében mi várható a piacon az idén? A piac jelenlegi kilátásai szerint, egyelőre biztosan vége van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés