Előfizetői tartalom

Aki teheti, menekül - Döbbenetes projekt halasztás

Portfolio
A fejlesztések száma erősen megcsappant az elmúlt időszakban, akár a lakáspiacot, akár az irodapiacot nézzük, ez utóbbi esetében a projektek csaknem fele állt le. Érdemes azonban egy kicsit jobban megnézni, hogy a válságon túl, pontosan mi is mozgatja a fejlesztőket ezen döntések meghozatalakor. Egy üres telek előnye ugyanis maximum az, hogy nem hoz veszteséget, de az biztos, hogy jövedelmet sem. Ha megvizsgáljuk a halasztások okait, akkor talán választ kapunk arra is, hogy mikor indulhatnak el ismét az építkezések.

Döbbenetes projekstop?. Az idei év kemény lesz, ezt már tudtuk eddig is, az építőipar háza tájáról folyamatosan rossz híreket kapunk, a leálló fejlesztések következtében. Többen döbbenetes projekt stopról beszélnek, de vajon tényleg ennyire rossz a helyzet? Ha a számokat nézzük, akkor azt mondhatjuk, hogy igen. A lakáspiacon és az irodapiacon is számos fejlesztés került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés