Előfizetői tartalom

Hírhedt évként vonul be a történelembe 2008

Portfolio
2008 minden bizonnyal hírhedt évként vonul majd be a magyar gazdaságtörténetbe, és az ingatlanpiac évkönyveiben is jeles dátumként fog szerepelni. 2008 a paradigmaváltás éve a magyar ingatlanpiacon is, amely a sosem látott pénzbőség és optimizmus időszakának végét és talán egy transzparensebb és professzionálisabb ingatlanpiac kezdetét jelöli majd.

A hazai ingatlanpiacra - összhangban a régiós ingatlanpiacokkal - némi fáziskéséssel ért el a válság. Jól­lehet egyes részpiacok egyértelműen a globális pénzpiaci összeomlás okozta sokk jeleit mutatják, az ingatlanpiaci krízis valószínűleg még nem mutatkozott meg teljes egészében, így felemás évet tudhatunk magunk mögött. Az utóbbi másfél évben a szinte közhelyként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés