Előfizetői tartalom

Európai szinten is jók vagyunk

Portfolio
Újabb beruházással bővült a brüsszeli jóváhagyásra váró nagyprojektek listája, már 17 nagy értékű fejlesztés szerepel rajta. A 4-es út Pest megyei beruházása 46,6 milliárd Ft összköltségű és régóta meglévő igényt elégít ki. Most az Európai Bizottságon a sor, hogy áttekintse a gondosan előkészített beruházási terveket. Ezzel a teljesítményével Magyarország európai szinten is jól szerepel, de ennél sokkal fontosabb, hogy a közel 1000 milliárd forint értékű fejlesztéseknek köszönhetően pénz áramlik az építőiparba.

Az Európai Unió segítségével 2007 és 2013 között lehetőséget kapunk fontos, többmilliárdos programok megvalósítására. Ezek közül a legnagyobbakhoz - az európai uniós szabályozás szerint- a kormány támogató döntésén túl európai uniós jóváhagyás is szükséges. Magyarország több mint negyven nagyprojektet nevezett meg, ezek közül 19 rendelkezik már a kormány jóváhagyásával....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés