Előfizetői tartalom

A jó kezdés után, jóval gyengébb a múlt hét mérlege

Portfolio
Míg a január második hetében komoly, nagy volumenű tranzakciókra került sor Európában, addig a múlt héten, jóval szerényebb eredményekről lehet beszámolni. A második hét 850 milliós legnagyobb tranzakciójával szemben most még az akkori ötödik helyezett, 250 milliós üzleti értékét sem érte el az első helyezett, míg az ötödik esetében a tranzakció értéke csupán 58 millió euró volt - írja a PropertyEU.

Nézzük melyek voltak a múlt hét legnagyobb ingatlan-tranzakciói Európában, az első helyet a francia alapkezelő, a BNP Paribas szerezte meg, mely 229 millió euró értékben vásárolt ingatlanokat Franciaországban két alapja számára. A második legnagyobb tranzakciót az ING Real Estate hajtotta végre, mely 125 millió euróért vásárolta meg Csehországban a Nisa Liberec Bevásárló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés