Előfizetői tartalom

Költözik a Nestlé

Portfolio
A Nestlé Hungária Kft. 3.890 négyzetméterre vonatkozó bérleti szerződést írt alá a TriGránit által fejlesztett Millennium Tower II irodaházban. A tranzakció során a tulajdonost a CB Richard Ellis nemzetközi ingatlan-tanácsadó képviselte. A Nestlé új irodájának projekt menedzsment feladatait a Cushman & Wakefield látja el. A Nestlé idén áprilisban költözik be a Duna-parti irodaházba.

A 20.000 négyzetméter irodaterületet kínáló Millennium Tower II a Duna keleti partján, a Millennium Városközpontban helyezkedik el. A nyolcemeletes épületet a FIABCI díjas Schön Építésziroda tervezte. Az épülethez háromszintes mélygarázs, étterem-kávézó, wellness-központ és banki szolgáltatások tartoznak, valamint a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája nyújtotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés