Előfizetői tartalom

Finnország sem kerülhette el sorsát

Portfolio
Finnország ingatlanpiaca sem immúnis a válságra, míg az év első felében a normálisnak megfelelően alakult a kereskedelmi ingatlanok forgalma, az év második felében oly annyira lecsökkent az aktivitás, hogy 1,9 milliárd euróval kevesebb értékben cseréltek gazdát kereskedelmi ingatlanok az országban - írja a PropertyEU.

A kereskedelmi ingatlantranzakciók volumene Finnországban 4 milliárd eurót tett ki 2008-ban, amely körülbelül 1,9 milliárd euróval alacsonyabb, mint az egy évvel korábbi érték a KTI Institute for Real Estate Economics adatai szerint. A KTI szerint 2008 első felében a tranzakciós volumen 2,8 milliárd euró volt, de az második felébe a befektetési aktivitás lecsökkent, így csupán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés