Előfizetői tartalom

Költözne? - Már házát is magával viheti

Portfolio
A Vekla, mint a jövő építészetének alapeleme, technológiája magyar találmányként képviseli hazánkat a müncheni BAU 2009 építőipari világvásáron 2009. január 12-17. között. S kitalálói bíznak benne, hogy egy olyan know-how-t sikerül a nemzetközi piacra bevezetni, amely a magyar innovációnak lesz újabb ékköve, és nem utolsó sorban Magyarországon teremt építőipari beruházásokat, jövőbemutató projekteket, munkahelyeket.

A BAU 2009 szakkiállítás Münchenben építészeti megoldásokat, rendszereket és építőanyagokat kínál az ipari építés, lakásépítés és belsőépítészet terén. Kétévente egyszeri alkalommal bemutatják a szakterület piacvezetőit, és így a rendezvény az európai építőipar, valamint a tengeren túlról érkező cégek legfontosabb szakmai eseménye. A kínálatot építőanyagok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés