Előfizetői tartalom

Magyarországra jönnének dolgozni az osztrákok - Nem fúrják tovább az Eurovegast

Portfolio
Az osztrák hatóságok a továbbiakban nem gördítenek akadályt a bezenyei kaszinóváros építése elé, mindössze a nemzetközi egyezmények és a környezetvédelmi előírások betartását kérik - írja a Napi Gazdaság. Az illetékes osztrák hatóságok egyébként cáfolják azokat a feltevéseket, miszerint akadályt kívánnak gördíteni a kaszinóváros felépítése elé. A hányatott sorsú bezenyei beruházás kivitelezésének megkezdése egyre sürgetőbb, mivel, a magyar állammal kötött koncessziós szerződés értelmében az első kaszinónak 2010 novemberében már működnie kell.

Ausztria, illetve az ügyben illetékes szakhatóságok nemrég a környezetvédelmi hatástanulmányok kiegészítésére kötelezték a bezenyei Eurovegas beruházóját. A hatóságok elsősorban a létesítmény közlekedésre gyakorolt hatásaira, illetve a megnövekedett forgalom miatti légszennyezés hatásaira voltak kíváncsiak. A hatástanulmány elkészült, és azt az Észak-dunántúli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés