Előfizetői tartalom

Az átárazódás fájdalmas lesz - Korrekció az ingatlanpiacon

Portfolio
"Nincs szó arról, hogy minden kilátástalan és borús. Igen, valóban zajlik a piac teljes újradefiniálása, és a jelenlegi korrekció és átárazódás fájdalmas lesz, de ez középtávon remélhetőleg egészséges piacot eredményez majd. Rengeteg befektetésre váró tőke vár a partvonalon, csakhogy teljesen újra kell értékelni az üzleti modelleket és a piacot" - véli Richard Redfern a King Sturge nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég befektetési divíziójának vezetője. A szakemberrel a befektetési ingatlanpiac helyzetéről beszélgettünk. Interjú.

Portfolio.hu: Az ingatlanbefektetések volumene drasztikusan esett vissza 2008-banban. Lát esélyt valamilyen pozitív irányú változásra rövidtávon? Richard Redfern: Valóban, az ingatlanbefektetési piac nagyon nehéz időszakot élt meg 2008-ban, nagyon kevés tranzakció volt, de a befektetési volumen az év végére eléri majd a 350-400 eurót. Az elmúlt pár hétben tapasztalhattunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés