Előfizetői tartalom

Csődbe mennek az ingatlanosok - Fejvesztve menekülnek az országból

Portfolio
Felszámolta budapesti irodáját a brit székhelyű nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég, a Savills. A társaság 2006-ban nyitotta meg budapesti irodáját, melynek fókuszában elsősorban a befektetési tranzakciók álltak. Mint ismeretes, a hazai befektetési ingatlanpiacon az aktivitás drámai mértékben csökkent le 2008-ban, a piac gyakorlatilag befagyott.

Az Savills 2006-ban nyitotta meg irodáját Budapesten Peter Chatfield vezetésével. Chatfield nem kívánta kommentálni az iroda bezárását, azonban a társaság szóvivője elmondta, hogy a budapesti iroda fókuszában elsősorban a befektetési tranzakciók álltak, így az - a pénzügyi és gazdasági válság elmélyülését követően - már októberben befejezte tevékenységét. A Savills...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés