Előfizetői tartalom

Aki későn ébredt nagyot bukott

Portfolio
A madridi irodapiac a 2002-es kereskedési szintre esett vissza, a nyári hónapok alatt 2007 hasonló időszakához viszonyított 50%-os bérbeadási tranzakciószám csökkenést volt tapasztalható. A hozam emelkedés következtében az irodaépületek értéke akár 40%-ot is zuhant a nemzetközi ingatlan-tanácsadó, a Savills legújabb elemzése szerint - írja a PropertyEU.

A nyári hónapok jellemzően csendesebbek, mint az év többi része, csupán 105 ezer négyzetméternyi irodafelület került bérbeadásra Spanyolországban ez alatt az idő alatt. Megfigyelhető továbbá, hogy a körutakon található úgy nevezett mixes-use épületek esetében 15%-kal növekedett a tranzakciók száma, sőt az üzletkötések 45%-a ezt a lokációt érintette. Ez jól mutatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés