Előfizetői tartalom

Indulhat a budai kórházak kiárusítása

Portfolio
Erősen úgy néz ki, hogy megindulhat a kiürített budai kórházak értékesítése. A Népszabadság szerint jövő év elején átadja az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) az állami vagyonértékesítő hivatalnak az egészségügyi reformmal bezárt országos intézeteket. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI), a Sváb-hegyi Gyermekszanatórium, valamint az Országos Gyógyintézeti Központ (OGYK) épületeit - a vagyonértékelés után - eladásra meghirdetik.

A Népszabadság természetesen megteremti az ideológiai alapját is az eladásnak "eddig csak vitték a pénzt ..., lassan talán hozhatják is". A vaskos címoldali cikk, nem hagy kétségséget a felől, hogy a szándék megvan, s nyilván a fenti rendkívül értékes ingatlanokhoz értékesítéséhez kellene a társadalmi támogatás, amit a visszásságok feltárásával próbálnak segíteni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés