Előfizetői tartalom

Mit lehet tenni az Immoeasttel?

Portfolio
Az Immoeast és Immofinanz új vezetése mindent megtesz a múlt zavaros ügyleteinek feltárása érdekében, a jövőben átláthatóbb vezetést ígérnek. A likviditási gondok leküzdése érdekében 7-8 milliárd euró értékben töröltek eddig projekteket, de így is további 260 millió euró hitelre van szükségük jövő év április végéig.

Thomas Kleibl 2008 október 10-én foglalta el az Immofinanz AG vezérigazgatói székét, míg Dr. Eduard Zehetner 2008 november 21-én lett az Immoeast vezére, és az Immofinanz AG pénzügyi igazgatója. Az új vezetés közleménye szerint elkötelezettek annak irányába, hogy felderítsék az IBAG számára Immoeast által nyújtott 512 millió eurós forrás útját. Ezen kívül pedig igyekeznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés